Miskraambegeleiding Zuid

Wat cliënten vertellen

Ervaringen

Juni 2022
“Rachelle heeft me heel erg geholpen om mezelf weer wat zekerder te voelen tijdens de eerste weken van mijn zwangerschap na de miskraam. Ik was heel erg gefocussed op alles dat “anders” voelde en fout kon gaan. Gaandeweg begon ik weer uit te kijken naar echo’s omdat ik weer meer vertrouwen kreeg in mijn eigen lichaam. Daarnaast kan ik nu, onder andere door de gesprekken met Rachelle, weer met plezier terug kijken naar de leuke momenten die we voor de miskraam hebben mee gemaakt. De tweede echo bijvoorbeeld, toen we erachter kwamen dat we zwanger waren van een tweeling en daar hard om moesten lachen, ook dit moment zal altijd deel van ons leven blijven.”
November 2022
“Door deze ochtend voelde ik mij heel veel beter. Ik kon verdriet uiten, delen en merkte dat ik me steeds beter voelde naarmate de tijd verstreek tijdens de sessie. Rachelle is zeer betrokken, duidelijk, nuchter en meelevend. Voor mij heeft het goed gewerkt. Een mooie en interessante sessie in ook een mooie omgeving. Een aanrader voor wie zoiets heeft meegemaakt in welke vorm dan ook.”
Mei 2022
“Je hebt me heel bewust laten stilstaan. Even los van de dagelijkse hectiek.”
April 2022
“Ik had vaak het gevoel van koude handen op mijn lijf. Sinds ik ben jou ben geweest is eindelijk dat koude gevoel weg.”
September 2022

“Toen we hoorden dat we een miskraam hadden, kwam er zo veel begrip en lieve woorden. Dit was zo fijn, vooral omdat vaak heel luchtig wordt gedaan bij een miskraam voor 12 weken. We kregen hierdoor ook het gevoel dat we er ook stil bij mochten staan. Deze twee zwangerschappen waren ook al echt onze kindjes, ook al waren ze zo jong. Dat heeft bij ons lang geduurd om toe te laten.”

Juli 2022
“Begrepen en gesteund zijn de woorden die het eerst bij me opkomen als ik denk aan Rachelle. Wat een fijne ervaring was dit. Los van de miskraambegeleiding was dit iets positiefs waar ik nog heel lang aan ga terugdenken en waar ik echt iets aan heb gehad. De adviezen, de rust en begeleiding die Rachelle geeft zetten je echt aan het (positieve) manier van denken. Ik zou het zo weer doen en mijn omgeving aanraden. Dankjewel!!”
Augustus 2021
“Sinds ik bij je ben geweest zie ik nu steeds meer het positieve ervan in. Vooral de ervaring van de miskraam en wat er allemaal is gebeurd, maar ook de ontwikkeling bij mij persoonlijk. Heel gek maar ik kijk er zelf steeds meer naar uit om weer opnieuw zwanger te worden. Iets waar ik een paar weken geleden niet aan moest denken. Zo zie je maar dat jouw aanpak goed heeft gewerkt bij mij. Nogmaals dankjewel daarvoor!”
December 2021

De sessie met  Rachelle was heel fijn. Het heeft me veel gebracht. De miskramen hebben nu een plaatsje en mogen er zijn. Soms verdrietig zijn is oké. Ik kan verder. Er is nu erkenning. De pijn is er wel, maar minder. Ik blijf er niet in hangen, het is minder zwaar.

De locatie, wisselende werkvormen en pauzes tussendoor waren fijn.

Ik kan vooruit. Alleen al door de wetenschap dat je er bent en dat er de mogelijkheid is om contact op te nemen, voel ik me niet alleen.

De ervaring van verlies omzetten naar een ervaring die niet langer tegenhoudt om door te gaan.